Friday, February 8, 2019

Penapis Air Sesuai Untuk Wakaf

Hai korang! Sihat? Ok, hari ni nteak share sikit lah penapis air yang sesuai untuk wakaf. Ramai orang di sekeliling saya suka buat amalan wakaf ni. Siapa kata Al Quran sahaja yang boleh kita wakafkan?

Contohnya di sekolah anak saya, ada yang wakafkan 2 penapis air untuk kemudahan anak-anak khususnya dan guru jua. Selagi ia memberi manfaat, inshaAllah pahala buat pewakaf berpanjangan. Indah ke sangat indah?

Jadi, penapis air bagaimana yang sesuai? Boleh ke nak wakafkan yang jenis 'top'. Jenis macam mana tu? Hehe. Maksudnya jenis yang letak atas table top. Jadi kita perlukan sesuatu samada meja / kabinet / rak dsb untuk letak penapis air tu. Boleh. Tak ada siapa marah. Ehehe.

surau
Cuma manisnya kalau penapis air tu 'berdiri' sendiri. Stand Water Purifier. Haaa. Tak perlu dah nak susah-susah fikir nak letak atas apa, nak kena beli meja dan sebagainya. Technician sampai je kat lokasi, terus letak je dekat tempat yang awak nak. Sebaiknya berdekatan dengan paip dan juga power point.

airport
Selain dari itu juga, Stand Water Purifier ni kapasiti dia lebih banyak. Sebab tu kalau anda perasan, di tempat awam macam airport dibekalkan Stand Water Purifier.

bilik bayi
So, inilah dia pilihan Penapis Air untuk anda.


Jangan malu jangan segan untuk whatsapp Yatie. InshaAllah Yatie akan terus membantu anda sebaik mungkin untuk mendapatkan penapis air yang terbaik.

Love,
Yatie Lee.
0111 0280 205

Thursday, February 7, 2019

Keputusan AJL 33 Salah?


Lambat ke nak menulis tentang AJL ni? Haha.

Yatie sebenarnya terpanggil meluah rasa disini bila banyak baca dekat Facebook tu akan ketidakpuashatian pemenang yang bukan pilihan mereka.

Ketara sekali yang Naib Juara - Bunga.

Semua tak berpuas hati sebab suara penyanyi yang tak begitu sedap di dengar dan tak sampai. Hehe. Yatie tak nafikan komen itu. Tetapi,

Tahukah anda bahawa pemilihan juara lagu adalah berdasarkan lirik dan lagunya. Bukan suaranya. Yatie ada terbaca satu komen, waima seekor kucing yang disuruh menyanyikannya, lagu tersebut tetap akan menang. Hihi. Sian kucing dijadikan contoh.

Tak dinafikan juga sebenarnya lagu Bunga tu menarik tau lagu dan liriknya. Cuma sayang seribu kali sayang, penyanyinya tak dapat bawa lagu tu secara live. Tak sampai kata mereka.

Tak apa. Korang still ada 'point'. Lagi bagus kalau AJL ni full package, iaitu; lagu, lirik dan vokal. Dan atas sebab itu AJL ni ada Anugerah Persembahan Terbaik, dan Anugerah Vokal Terbaik.

Betul ke sangat betul?

Anyway, tahniah diucapkan kepada pemenang AJL 33.

- HARAM
- BUNGA
- SAMPAI BILA

Tahniah pemenang Anugerah Vokal Terbaik; Misha Omar dan Anugerah Persembahan Terbaik; Suffian Suhaimi. Both deserve it!

Love,
Yatie Lee.

Langganan Penapis Air Bawah RM100 Sebulan

Yatie sedia maklum, ramai yang sedar akan kepentingan adanya penapis air. Namun begitu, seringkali keadaan kewangan menjadi kekangan untuk melanggan. Ramai yang beranggapan penapis air semuanya ratus ratus sebulan. Tidak, kawan. 

Tahukah anda bahawa anda boleh dapatkan air bersih 24 jam / 1 minggu / 1 bulan tanpa henti selagi kepala paip utama tak tutup dengan langganan serendah RM2.50 sehari. Ya, RM2.50 SAHAJA untuk SEHARI. Murah ke sangat murah kawan?


Anda tak perlu lagi beli air di mesin.
Anda tak perlu lagi angkut air galon.
Anda tak perlu lagi jerang air.

Sekarang.

Tekan je, keluar air panas.
Tekan je, keluar air sejuk.
Tekan je, keluar air suam.

Anda rasa mahal RM2.50 sehari? Cuba bandingkan nilai tersebut dengan manfaat yang awak dapat dan juga kemudahan diri serta keluarga. Ia adalah sangat berbaloi!

Ada 3 pilihan penapis air Cuckoo dengan langganan bawah RM100 sebulan iaitu; KING TOP, IRIS TOP dan FUSION TOP. Anda boleh pilih mengikut keperluan isi rumah dan kemampuan anda.




Jangan risau. Saya akan bantu anda. Jangan malu, jangan segan untuk Whatsapp saya di nombor tertera di bawah. InshaAllah saya akan reply dengan kadar segera.

Ayuh! Bersama-sama dengan saya untuk merealisasikan 1 RUMAH, 1 PENAPIS AIR CUCKOO.

Love,
Yatie Lee.
0111 0280 205.

Tuesday, January 22, 2019

Penapis Udara Kereta PERCUMA

21 hari telah berlalu, Yatie baru sahaja berkesempatan untuk menulis disini. Alhamdulillah, masih diberi kesempatan dan dipinjamkan segala nikmat Nya.

Hari ini Yatie nak share dengan anda semua yang promosi Combo Cuckoo tahun lepas tu dilanjutkan lagi tahun ini. Sehingga bila, Yatie masih belum ada jawapan. Mungkin berakhir 31 Jan 2019 ini?


So, buat yang tak tahu lagi apa dia promosi Combo ni? Apa yang boleh dapat? Haaaa. Dah terang lagi bersuluh, Yatie dah bagitahu kat tajuk tu. Hehe. 


Dengan langganan Combo Cuckoo, anda akan dapat Penapis Udara Kereta (Air Q) secara PERCUMA. Anyway, ia bukanlah khusus untuk kereta sahaja. Air Q boleh juga dibawa ke workstation ada. Apa yang penting ada USB Port. Air Q generally Portable Air Purifier. 

Yatie sendiri ada Air Q yang Yatie letakkan dalam kereta. Setiap kali kami kemana-mana terutamanya bila bersama dengan anak bongsu Yatie, kami akan pasang. Sebab dia ada alergi debu, dan Alhamdulillah sejak kami guna penapis udara dalam rumah dan juga kereta. Kami dapat tengok perbezaannya. Dia tak begitu mudah kena batuk dan jika ada, cepat recover. Semua atas izinNya jua. 

So, ini ada beberapa Combo Cuckoo yang anda boleh pilih. 





Combo With C Model Air Purifier




Combo With C Plus Model Air Purifier



Combo With B Model Cordless Air Purifier

Pilih mengikut keperluan dan kemampuan anda. Sekiranya anda memerlukan bantuan, hubungi Yatie dan inshaAllah Yatie sedia membantu.

Dapatkan produk Cuckoo sekarang!
Hubungi saya:

Friday, December 28, 2018

Peluang Bisnes Cuckoo

Tahun 2019 bakal bertamu beberapa hari saja lagi. Anda dah bersedia nak laluinya? Dijangka tahun 2019 adalah tahun yang lebih mencabar dari segi ekonomi. Bahangnya kita dah mula rasa, kan? Harga barang dan kos sara hidup makin naik. Anak nak bukak sekolah ni pun dah rasa dah. Nanti nak Ramadan dan Hari Raya Aidilfitri pulak, tak tau lah macam mana.

NAMUN... merungut atau bersusah hati saja, tak dapat ubah apa-apa pun dalam ekonomi diri dan keluarga kita sendiri, KECUALI kita sendiri ambik ikhtiar untuk ubah.

Sebab tu lah, jika korang memang nak peluang bisnes pada tahun 2019 ni, Yatie nak share peluang bisnes bersama Cuckoo dengan korang. Bisnes ni adalah bisnes yang produk-produknya sentiasa ada permintaan, sistem yang  bagus untuk kita jana pendapatan dan bina legasi bisnes.

Jika benar-benar nak ubah diri dan nak peluang best bersama Cuckoo, jangan tangguh lagi untuk hubungi Yatie. Nanti Yatie akan terangkan macam mana. Okey, sehingga berjumpa lagi. Wassalam.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...